Drinkautomaat

Drinkautomaat

Voor de beste drinkautomaten voor kalveren, lammeren en biggen moet u bij Robee zijn. Wij zijn gespecialiseerd in de drinkautomaten en toebehoren van het bekende merk Forster Techniek. Dit merk heeft een zeer goede naam op het gebied van de productie van dit soort systemen. Ze dragen bij aan de optimale groei en ontwikkeling van jong vee. De automaten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat u dit geheel aan kunt passen aan de grootte van uw bedrijf. Robee Techniek kan u hierbij adviseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden, samen met u bekijken we dan welke automaten het beste bij uw bedrijf passen.


Top kwaliteit drinkautomaten van Forster

Een drinkautomaat is een belangrijk onderdeel van uw bedrijfsvoering. Met behulp van een dergelijke automaat schept u de beste omgeving voor een kalf, lam of big om goed te groeien. De drinkautomaten van Forster zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen. We verkopen bij Robee om te beginnen de Compact Smart. Dit is de eenvoudigste automaat, geschikt voor maximaal 50 kalveren. We verkopen ook de Vario Smart, een groter model voor maximaal 150 kalveren. Hier zijn vier spenen aanwezig waar tegelijkertijd uit gedronken kan worden. We verkopen dan ook nog de Vario+, een automaat met tot wel vier verschillende slangpompen. Deze is bij uitstek geschikt voor de grotere opfokbedrijven.


Kies de beste drinkautomaat voor uw bedrijf

U heeft met de automaten van Forster de keuze uit drie verschillende soorten drinken. U kunt kiezen voor uitgifte van melkpoeder, Uitgifte van een combinatie van melkpoeder en verse melk, en beschikbaarheid van louter verse melk. Dit is eenvoudig aan te passen bij de automaten zelf. De drinkautomaten van Forster zijn het toonbeeld van gebruiksvriendelijkheid. Ze zijn eenvoudig te bedienen en werken perfect.  Ze zijn nog uit te breiden met bijvoorbeeld een pneumatische speenafsluiter, de mogelijkheid om medicijnen te verstrekken en het gecontroleerd verstrekken van drinkwater. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de Forster systemen die wij voor u beschikbaar hebben.


Contactgegevens

Adresgegevens:

Dorpstraat 88

5471 NA Loosbroek


Telefoon:

Kantoor                             +31 413 302 594

Erwin van den Oetelaar    +31 61 241 8189

Brian van Roessel            +31 65 143 2649


Email:

Info@vanroesseltechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    08:00 - 17:00

Dinsdag:      08:00 - 17:00

Woensdag:  08:00 - 17:00

Donderdag:  08:00 - 17:00

Vrijdag:        08:00 - 17:00

Volg ons