OVER ONS

Over ons

Grondleggers van Robee Techniek zijn: Erwin van den oetelaar en Brian van Roessel die tezamen meer dan 17 jaar ervaring hebben met de Föster systemen. Met deze jarenlange ervaring met drinkautomaten van het merk Förster Techniekalsmede de voersystemen ASV die aangelegd zijn door Meijga BV kunnen wij u goed adviseren over de toepassingen en onderhoud. Ook voor service en ondersteuning bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze uitgebreide voorraad aan onderdelen en het direct contact met Föster waarbij we regelmatig bij geschoold worden in nieuwe ontwikkelingen op het gebied software, automaten en toebehoren van Föster techniek.

Advies, verkoop en installatie

Naast vakkundidg advies over de systemen van Förster, verkopen en installeren wij deze ook. Door de jarenlange ervaring kunnen wij uw zeer goed adviseren en is het installeren van de machines ook snel gedaan.

Service & storingen

Heeft u een defect aan uw machine, dan staan wij voor u klaar met raad en daad. Ook voor nieuwe onderdelen voor uw machine bent u bij ons aan het juiste adres. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlaagt de uitval van machines. Wilt u onderhoud aan uw machine laten plegen, neem dan contact met ons op. Waar mogelijk proberen we in onze onderhouds planning te combineren. Zo kunnen we op dezelfde dag machines van meerdere klanten in dezelfde regio van onderhoud voorzien. Dit is een besparing op de reiskosten en een prettige besparing voor u.

Enthousiast om met ons te werken?