Kalverdrinkautomaat

Kalverdrinkautomaat

Een kalverdrinkautomaat is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf waar kalveren worden gehouden. Met een dergelijke drinkautomaat voor kalveren zorgt u ervoor dat uw kalveren altijd voorzien worden van genoeg water of melk, waarbij u er zelf voor kunt kiezen welke vloeistof er op welk moment doorheen stroomt. De automaten van het gerenommeerde merk Forster zijn gebruiksvriendelijk en betrouwbaar en zijn onmisbaar in een bedrijf dat wil zorgen voor een goede leefomgeving voor kalveren. De kalverdrinkautomaten van Forster zijn bij Robee Techniek verkrijgbaar in meerdere verschillende uitvoeringen. Dit is zodoende geheel aan te passen op de grootte van uw bedrijf en het aantal kalveren die verzorgd moeten worden.


De juiste kalverdrinkautomaat voor uw bedrijf

Bij een kalverdrinkautomaat kunnen kalveren drinken terwijl de vloeistof automatisch wordt doorgegeven. Ze zijn een diervriendelijke manier om uw kalveren automatisch te laten drinken zonder dat u hier zelf al teveel omkijken naar heeft. Forster is een fabrikant die grote naam heeft gemaakt met de productie van deze automaten. Het bedrijf blijft de automaten technologisch doorontwikkelen, er zo voor zorgend dat haar automaten altijd van de hoogste kwaliteit zijn. U kunt de kalverdrinkautomaten van Forster krijgen in drie verschillende uitvoeringen: Compact Smart, Vario Smart en Vario+. Waar de eerste automaat geschikt is voor maximaal 50 kalveren, kunt u met de grotere uitvoeringen 150 kalveren of meer verzorgen.


Meer informatie over drinkautomaten voor kalveren

Heeft u interesse voor een van de automaten van Forster, maar wilt u hier graag wel eerst meer over te weten komen? Op onze website vindt u uitgebreide informatie over alle systemen die Robee in het assortiment heeft. U kunt natuurlijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Samen met u kunnen we dan bekijken wat uw wensen zijn en welke automaten van Forster hier op aan kunnen sluiten. Eventueel zijn de automaten ook nog uit te breiden met meer opties, zoals het automatisch verstrekken van medicijnen, een pneumatische speenafsluiter en een automatisch koortsmeetsysteem. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden.


Contactgegevens

Adresgegevens:

Dorpstraat 88

5471 NA Loosbroek


Telefoon:

Kantoor                             +31 413 302 594

Erwin van den Oetelaar    +31 61 241 8189

Brian van Roessel            +31 65 143 2649


Email:

Info@vanroesseltechniek.nl

Openingstijden

Maandag:    08:00 - 17:00

Dinsdag:      08:00 - 17:00

Woensdag:  08:00 - 17:00

Donderdag:  08:00 - 17:00

Vrijdag:        08:00 - 17:00

Volg ons